Відгуки  >

Сайт ' Evergreen Nurseries ' був закінчений місяць тому. Зараз ми можемо з впевненістю сказати, що він наблизив до нас клієнтів. У новому сайті багато фотографій рослин, що дозволяє потенційним покупцям бачити те, що вони хочуть купити. Ми...

Evergreen Nurseries,
Таня Бишоп

Публікації  >

Новини

07/01/10Випуск нового продуктуДетальніше

Після тривалого тестування запущений в експлуатацію веб-сервіс «DriveLink», що дозволяє автоматично модерувати посилання в таких біржах як Sape, MainLink, LinkFeed, SetLinks (список бірж у майбутньому буде розширюватися).Випущено безкоштовний скрипт CS Stickers, призначений для управління проектами в малих робочих групах.

06/30/10Просування, розкрутка сайтаДетальніше

Підписано угоду на просування сайту http://gmg.com.ua/. ТОВ "Джі Ем Джі" працює на ринку натурального каменю (в першу чергу високоякісний мрамор) та камнеобробки України більше 10 років, компанія має сотні успішно виконаних об'єктів.

11/29/09Створення сайтуДетальніше

Запущено в експлуатацію інтернет-магазин контактних лінз «66 лінзи» (Єкатеринбург). Відмінна риса проекту - адаптація движка проекту під пошукову та клієнтську оптимізацію.

11/10/09Випуск нового продуктуДетальніше

Випущено програмний комплекс CS Sape Master, призначений для роботи з біржею посилань SAPE і що дозволяє спростити деякі повсякденні операції за рахунок надання як для веб-майстрів, так і для оптимізаторів додаткового функціонала.

06/30/09Просування, розкрутка сайтаДетальніше

Підписано угоду на просування сайту група компаній Команда Служби Безпеки (основні види діяльності: охорона об'єктів, охорона заходів, пожежна сигналізація, особиста охорона, тестування співробітників, охоронна сигналізація, перевірка приміщень, відеоспостереження, супровід вантажів, навчання охоронців, юридична охорона).

04/21/09Створення сайтуДетальніше

Запущений в експлуатацію інтернет-магазин «1Good» (Єкатеринбург). Відмінна риса проекту - застосування механізму JQuery при реалізації інтерактивної частини веб-сайту, а також унікальний пошук, який враховує опечатки і неправильне написання назв товарів.

01/25/09Інформаційне повідомленняДетальніше

Підписано партнерську угоду між компанією «ControlStyle» та учбовим центром "Перспектива-ХХI вік" (Київ). В "Перспективі" розроблено та успішно проводиться учбовий курс SEO «Просування та розкрутка сайтыв в пошукових системах» . У відповідності з угодою найближчим часом слухачі курсу SEO почнуть вивчення передової програми для просування сайтівYazzle.«Перспектива-ХХІ вік» - найкрупніший учбовий комп'ютерний центр. З 1992 року займає ведуче місце на ринку освітніх послуг. Центр спеціалізується на короткосрочих програмах навчання. Більше 30 учбових курсів та тренінгів, в тому числі з web-дизайну, комп'ютерної графіки, просуванню та рзкрутці сайтів (курсы SEO). Сайт учебового центру - http://www.xxi.kiev.ua.

01/21/09Створення сайтуДетальніше

Запущені в тестову експлуатацію веб-сайт ООО «Ремерк» і веб-сайт компанії «Метали | Платинової Групи».

11/14/08Створення сайтуДетальніше

Завершена розробка сайту заводу «Стройтехника», запущен в експлуатацію веб-сайт компанії «ФОРТЕО».

Сторінки:  1 2 3 4 5  ... 11 12 13

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.