Відгуки  >

Від імені всієї нашої компанії хочу сказати велике дякую за якісну роботу. Окреме дякую Миколі, а також дизайнерові, який працював з нашим замовленням за розуміння, терпіння. Працювати було дуже приємно. Не дивлячись на те, що знаходимося ми...

Турфірма «Верховий круїз»,
Золіна С. В.

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

В рамках доповіді на конференції "Вебмастерская" були представлені перші підсумки запуску алгоритму Минусинськ, які ми наводимо нижче.

Яндекс, минусинск

15 квітня цього року на конференції Тиждень Байнета в Мінську Олександр Садовський анонсував запуск нового алгоритму Минусинськ, основним завданням якого є мотивувати вебмайстрів відмовитися від використання SEO-посилань для просування.

Відразу після мінського анонса власникам 8890 сайтів через сервіс Яндекс.Вебмайстер було розіслано попередження, яке містило настійну рекомендацію відмовитися від використання SEO-посилань.

До дня запуску алгоритму 15 травня 37% сайтів з розсилки значно скоротили кількість використовуваних SEO-посилань. Аналіз показав, що, як і очікувалося, жодних катастрофічно негативних наслідків для ранжирування цих сайтів зняття посилань не спричинило. З решти 63% сайтів 15 травня алгоритм вибрав найперших «переможців». Ними стали 488 сайтів. Позиції даних сайтів були знижені в середньому на 20 пунктів.

За нашими даними частка покупців SEO-посилань в ТОП 10 з 15 квітня скоротилася на 12,5%, частка SEO-посилань у базі Яндекса - на 21,7%. В першу чергу вебмастера позбавляються від самих низькоякісних веб-посилань.

Ми вважаємо перший етап роботи Минусинска успішним. Сподіваємося, що позитивна динаміка збережеться і закликаємо вебмайстрів відмовитися від використання SEO-посилань, не чекаючи негативних наслідків. Нагадуємо, що наступні ітерації алгоритму відбуватимуться без розсилки попереджень.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.