Відгуки  >

Сайт ' Evergreen Nurseries ' був закінчений місяць тому. Зараз ми можемо з впевненістю сказати, що він наблизив до нас клієнтів. У новому сайті багато фотографій рослин, що дозволяє потенційним покупцям бачити те, що вони хочуть купити. Ми...

Evergreen Nurseries,
Таня Бишоп

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Ми зробили вбудовуємий віджет "Яндекс.Переводчика", який дозволяє автоматизувати переклад контенту сайту більш ніж на 50 мов світу.

Для того щоб ним скористатися, потрібно отримати ключ в кабінеті розробника, після чого вказати основну мова та адресу сайту на сторінці налаштувань віджету. Там же можна вибрати, чи перекладати сторінку на мову браузера користувача автоматично або дати можливість відвідувачеві ресурсу самому вибирати мову перекладу по кліку на віджет. Згенерований по цих налаштувань код потрібно скопіювати і вставити в те місце на сторінці сайту, де ви хотіли б розмістити сам віджет. Наприклад, його можна вставити в шапку сайту.

Віджет сам адаптується під дозвіл екрана, тому користувачам з ним зручно працювати і на сайтах, відкритих через мобільні пристрої. Що стосується зовнішнього оформлення, то можна вибрати один з двох варіантів фону: темний або світлий. Якщо ж потрібна більш тонка настройка для роботи над складними проектами, можна скористатися API "Яндекс.Переводчика" , він добре підходить для локалізації мобільних додатків і складних веб-сервісів.

Обмеження і для керування, і для API однакові: вони безкоштовно переводять до 10 мільйонів символів на місяць і не більше 1 мільйона символів на добу. Більший обсяг теж можливий, але вже в рамках платного використання.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.