Відгуки  >

Від імені всієї нашої компанії хочу сказати велике дякую за якісну роботу. Окреме дякую Миколі, а також дизайнерові, який працював з нашим замовленням за розуміння, терпіння. Працювати було дуже приємно. Не дивлячись на те, що знаходимося ми...

Турфірма «Верховий круїз»,
Золіна С. В.

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Товари з Китаю досить популярні. Все тому, що їхні творці роблять ставку на дешевизну, при цьому безсоромно копіюють дизайн та інші характеристики продуктів іменитих брендів. Умільці з Піднебесної копіюють мобільні гаджети, преміальні авто і навіть цілі альпійські міста.

Ситуація на світовому ринку пошукових систем також відповідає загальній картині. Слідуючи второваним Google, Яндексом і Bing шляху, найбільший китайський пошуковик Baidu офіційно оголосив про відмову від використання HTTP при формуванні своєї видачі на користь шифрованого аналога.

Як подібне рішення керівництва Baidu відіб'ється на SEO оптимізаторах з Піднебесної? По суті, нововведення означає, що оптимізатори і вебмастера більш не зможуть ефективно збирати дані за ключовими словами для подальшої аналітики та вироблення стратегій по залученню на свої сайти додаткового органічного трафіку за рахунок оптимізації текстового контенту.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.