Відгуки  >

Від імені всієї нашої компанії хочу сказати велике дякую за якісну роботу. Окреме дякую Миколі, а також дизайнерові, який працював з нашим замовленням за розуміння, терпіння. Працювати було дуже приємно. Не дивлячись на те, що знаходимося ми...

Турфірма «Верховий круїз»,
Золіна С. В.

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Про це згадав Джон Мюллер під час чергової відеоконференції з веб-майстрами: фахівець з якості пошуку Google натякнув, що апдейт алгоритму Panda відбудеться на поточному (максимум наступного) тижня, проте гарантувати оновлення не зміг - адже релізи нерідко відкладаються по тій або іншій причині, а тому говорити про точну дату не доводиться.

Нагадаємо, що про прийдешнє оновлення грізного алгоритму інший представник команди якості пошуку Google говорив ще на початку червня (SMX Advanced, виступ Гері Ілша), прогнозуючи апдейт протягом місяця, але в перші дні липня нічого не сталося. Джон Мюллер зазначив, що зазвичай компанія не влаштовує «мажорні» релізи у святкові та вихідні дні, тому ні в переддень святкування Дня незалежності США, ні в день самого свята сюрпризів чекати і не варто було, а ось тепер рахунок реально пішов на дні.

Також фахівець Google поділився цікавою інформацією щодо ліміту на обсяг аналізованих роботом даних при індексуванні сторінок: виявляється, пошуковими роботами аналізуються тільки перший десяток мегабайтів вихідного коду, а Google News і зовсім обмежені 256 Кб на сторінку. За словами Мюллера, компанія Google постійно працює над збільшенням ліміту.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.