Відгуки  >

Сайт ' Evergreen Nurseries ' був закінчений місяць тому. Зараз ми можемо з впевненістю сказати, що він наблизив до нас клієнтів. У новому сайті багато фотографій рослин, що дозволяє потенційним покупцям бачити те, що вони хочуть купити. Ми...

Evergreen Nurseries,
Таня Бишоп

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Чотири місяці після угоди, укладеної між Twitter і Google, не пройшли марно: за даними звіту Stone Temple Consulting, на даний момент кількість твітів, проіндексованих пошуковик, збільшилася в 5 разів. Втім, це як і раніше лише менше 4% всіх повідомлень сервісу мікроблогів.

Нагадаємо, що угода була укладена в лютому нинішнього року, а з травня твітти доповнюють собільную Google-видачу. Незважаючи на все ще вкрай малий охоплення твітти, приріст проіндексованих повідомлень в зазначений період (лютий-травень 2015) склав 466% (до 3,4% від усіх твітти).

Фахівці Stone Temple Consulting уточнили також, за яким принципом Google вибудовує черговість індексації: при індексуванні пошукова система віддає перевагу темаккаунтам, які відрізняються підтвердженої авторитетністю та високим показником залученості користувальницької аудиторії.

Дослідження і в лютому, і в травні проводилися з використанням вибірки з 900 + десктопних користувачів.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.