Відгуки  >

Компанія «ControlStyle» успішно впоралась з усіма завданнями, поставленими при створенні сайту Уральської золотої фабрики: витримано стильове рішення дизайну, створена дуже зручна система адміністрування, що дозволяє оперативно оновлювати каталог...

Уральська золота фабрика,
Плашкіна Є.

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Функція голосового пошуку - важливий напрямок, активно просуває Google і в додатку Google-Пошук, і на пристроях Android. Для залучення уваги користувачів пошукова демонструє система показує підказку мобільним користувачам у форматі написи «Okay Google ... 15% of 80» і мікрофона-кнопки натиснувши на яку можна просто вимовити свій запит.

Голосовий пошук Google постійно розвивається і вдосконалюється. Так, у травні минулого року в пошуковому додатку з'явилася можливість навчилося видавати на деякі типи запитів готові голосові відповіді, а восени було введено кілька спеціальних голосових команд для планування подорожей. Трохи пізніше з'явилася можливість ініціювати процедуру пошуку платіжної інформації шляхом дотику до мікрофона і проголошення фраз «Мої рахунки на цьому тижні», «Покажи мені мої рахунки».

За припущенням фахівців, варто очікувати такого продовження розвитку сервісу, яке надасть можливість формування голосових підказок - аналогів автозаполняющімся письмовим підказкам в пошуковій рядок, які вже звичні при традиційному введенні запитів.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.