Відгуки  >

Від роботи з компанією «ControlStyle» в нас залишилися тільки приємні враження. Співробітники фірми проявили оперативність при виконанні редизайну інтернет-магазину, завершивши роботу раніше обумовленого терміну (!). Також порадувало розуміння...

Компанія «Фотосвіт»,
Хілай В.

Публікації  >

Новини  >  Інформаційне повідомлення

Довгі переговори між Yahoo і Microsoft (квітень нинішнього року) відкрили для пошукової системи Yahoo більш широкі можливості в плані пошукового співробітництва: так, якщо досі користувачі Yahoo могли бачити виключно результати видачі Bing (Microsoft), то зараз представники пошукача заявили про тестування інтерфейсу пошукової видачі Google.

Отримавши право вибирати різних пошукових партнерів, фахівці Yahoo зайнялися створенням найкращого користувацького досвіду, для чого час від часу проводяться тести з різними партнерами, у числі яких - поставщики пошуку і Google, зокрема.

Втім, розробникам Yahoo використовувати Google-інтерфейс не вперше: інтерфейс, надзвичайно схожий на гугловський для планшетів, тестувався в Yahoo наприкінці минулого літа, аналогічний тест був помічений і нинішньою зимою. Тепер, однак, ці експерименти не суперечать букві угоди Yahoo / Microsoft.

Поточний проект: Solidarité Charente Ukraine Association Solidarité Charente Ukraine

На початок сторінки© 2024 ControlStyle, просування та розкручення сайтів, Київ.
Створення та розробка сайтів, Київ.